106-vuotias tapasi Obaman – uskomaton energiapaketti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valkoinen talo on saanut erityisen valoa mukanaan tuoneen vieraan, jonka tapaamisesta Valkoinen talo julkaisi videon Facebook-sivuillaan. Videota on jaettu ensimmäisen seitsemän tunnin aikana jo yli 280.500 kertaa eikä ihmekään sillä presidentin tapaama 106-vuotias on niin valloittava persoona.

106-vuotias Virginia McLaurin oli ajatellut, että hän ei ehdi elämään siihen saakka, että tulisi pääsemään Valkoiseen taloon vierailulle. Nyt naisen unelma kuitenkin viimein toteutui ja hän pääsi tapaamaan presidentti Barack Obaman ja hänen vaimonsa Michellen.

Videolla nähdään miten vanhus astuu innokkaasti presidentin eteen, minkä jälkeen Obamaa tervehdittyään hän kipittää vielä Michellen luokse. Presidentti pyytää naista hidastamaan vauhtia, mutta McLaurin on niin innoissaan tapaamisesta, että hidastaminen ei onnistu. McLaurin alkoi tanssimaan ja sai Michellenkin toivomaan, että hän olisi vanhana yhtä energinen kuin McLaurin.

Dance Party with 106-year-old Virginia McLaurin

What's the secret to still dancing at 106? Watch 106-year-old Virginia McLaurin fulfill her dream of visiting the White House and meeting President Obama. #BlackHistoryMonth

Posted by The White House on Sunday, February 21, 2016

Katso video tästä.