50 Centin ökykuvat johtivat vaikeuksiin – tuomari kiinnostui rahakasoista

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Konkurssiin hakeutunut räppäri 50 Cent on ajautunut ongelmiin netissä julkaisemiensa kuvien takia. Mies on nimittäin päivittänyt Instagramiinsa useita kuvia, jossa hän poseeraa setelinippujen ympäröimänä.

Ongelmallisen miehen tilanteesta tekee se, että räppäri on määrätty oikeuden toimesta maksamaan Lastonia Levistonille seitsemän miljoonaa dollaria korvauksia seksivideota koskeneen kiistan vuoksi. 50 Cent on ilmoittanut oikeudelle, ettei hän voi maksaa kyseistä korvaussummaa, sillä hän on konkurssissa.

Kuvissa esiintyvät suuret rahasummat ovat kuitenkin herättäneet epäilykset miehen varallisuudesta. Daily Mail -lehden mukaan tuomari Ann Nevins on vaatinut mieheltä selitystä kuvissa esiintyville rahoille. Tuomari on ollut yhteydessä räppärin asianajajaan ja hän toivoo saavansa selvityksen räppärin taloudellisesta tilanteesta mahdollisimman pian.

Gotta keep a cool little $tash and some Effen Vodka Happy Holidays. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Kuva, jonka 50 Cent (@50cent) julkaisi