Aitoon Kirkastusjuhlat julkisti esiintyjiään

Festarit · Stara.fi

Aitoon Kirkastusjuhlat on julkistanut osan ensi kesän esiintyjistään. Kirkastusjuhlien lavoilla tullaan näkemään esimerkiksi Suomen pop-kuningattareksi pompannut Sanni, Suomi-räpin eturivipaikan vallannut JVG sekä syksyllä ilmestyneellä levyllään kohauttanut Tiisu.

Heinäkuun alussa vietettäville Aitoon Kirkastusjuhlille saapuvat myös Anssi Kela, J. Karjalainen, Freud Marx Engels & Jung, sekä uutta materiaalia keväällä julkaiseva Erin. Ryhmää täydentää humppalegenda Eläkeläiset.

– Aitoossa on totuttu näkemään maamme ykkösrivin artistit, ja tähän tähtäämme tänäkin vuonna. Toinen Kirkastusjuhlille ominainen piirre on esiintyjien monipuolisuus – emme keskity vain yhteen genreen. Eikä tässä vielä kaikki, lisää julkistuksia on tulossa keväämmällä, kertoo festivaalia järjestävää Aitoon vapaaehtoista palokuntaa kolmatta vuotta luotsaava Erkki Hyöki.

Aitoon Kirkastusjuhlia vietetään tänä kesänä 135. kerran peräkkäin. Musiikkifestivaalit kestävät lauantaista maanantaihin 9. – 11. heinäkuuta.