Näin Alaskassa: Koko kaupunki yhdessä kerrostalossa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pieni alaskalainen kaupunki Whittier on saanut maailmanlaajuista huomiota erilaisuudestaan. Kaupunki nimittäin koostuu yhdestä isosta kerrostalosta, jossa kaikki kaupungin asukkaat asuvat. Kerrostalossa on muun muassa kaupungin koulu, lääkärin vastaanotto, posti ja kauppa.

Daily Mail -lehden mukaan kerrostalossa asuu yhteensä 218 asukasta. Rakennus on alunperin ollut armeijan käytössä. Kerrostalon alla on useita tunneleita, joita pitkin kaupunkilaiset pääsevät liikkumaan ilman, että heidän tarvitsee poistua rakennuksesta.

Kerrostalossa palvelut ja yritykset ovat asukkaita lähellä, sillä ne sijaitsevat käytännössä kaupunkilaisten naapurissa. Rakennuksessa on myös hotelli, sillä kaupungissa vierailee jopa 900.000 turistia joka vuosi. Whittier on kaikessa erikoisuudessaan näkemisen arvoinen paikka.