Foodie-sovellus auttaa ottamaan täydellisiä ruokakuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram on pullollaan ihmisten julkaisemia ruokakuvia. Kauniin annoksen saadessaan ihmisen ensimmäisiin pakonomaisiin tekoihin lukeutuu tällä hetkellä monien kohdalla se, että ruoasta pitää ottaa aina ennen syömistä kaunis kuva.

Line Corporation on julkaissut uuden suunnittelemansa puhelisovelluksen, jonka avulla pystyy ottamaan hyviä ruokakuvia. Foodie-niminen sovellus tarjoaa käyttäjälle useita muokkausominaisuuksia, jotka toimivat juuri annoskuvien kohdalla parhaiten.

Foodie-kuvanmuokkaussovelluksessa on monia erilaisia filttereitä, jotka on Metro-lehden mukaan nimetty hauskasti fresh, chewy, crispy, bbq, sweet, romantic ja yum. Kuvaa otettaessa sovellus myös auttaa käyttäjää ottamaan annoksesta hyvän kuvan juuri parhaassa mahdollisessa kuvakulmassa hälyttämällä kun oikea kuvausasento annokseen nähden on saavutettu.