Sinkkukyselyn tulos: Irlantilaismiehet maailman seksikkäimpiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuressa kansalaisuuksia koskevassa kyselyssä on käynyt ilmi, että sinkkunaiset pitävät irlantilaismiehiä maailman seksikkäimpinä. Kyselyssä naiset joutuivat arvioimaan eri maan kansalaisuuksia seksikyyden perusteella ja irlantilaiset miehet olivat eniten naisten makuun.

Metro-lehden mukaan Miss Travel -sivuston laatimaan kyselyyn vastasi yli 66.000 yhdysvaltalaista sinkkunaista. Heistä yli 8.000 piti irlantilaismiehiä kaikista seksikkäimpinä. Toiseksi seksikkäimmät miehet olivat Australiasta ja kolmannella sijalla olleet olivat pakistanilaisia.

Sama kysely teetettiin myös miehille. Yhdysvaltalaisten sinkkumiesten mielestä seksikkäimmät naiset ovat armenialaisia. 44.873 vastanneesta lähes 6.000 miestä piti armenialaisia naisia kaikista seksikkäimpinä, kun taas toisella sijalla olivat barbadoslaiset naiset. Kolmannella sijalla miesten kyselyssä olivat amerikkalaisnaiset. Suomalaiset eivät yltäneet kummallakaan listalla kärkikymmenikön joukkoon.