Kaksi miestä tekeytyi yhdeksi – yhdellä lipulla elokuvateatteriin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvateattereiden liput ovat tunnetusti nykyään melko kalliita. Kaksi amerikkalaismiestä onnistui kuitenkin säästämään toisen lipun hinnan ovelalla, kuin suoraan komediaelokuvista olevalla tempauksellaan.

Youtube-käyttäjä Bo Johnson onnistui salakuljettamaan ystävänsä Matthewin elokuvateatteriin piilottamalla hänet vaatteidensa sisään. Bo ja Matthew siis kävelivät paikalle yhdeksi, erittäin isokokoiseksi mieheksi pukeutuneena.

Kaksikon temppu vaati tietenkin tarkkaa suunnittelua. Youtubessa julkaistulla videolla nähdään kuinka Bo ja Matthew kehittelevät parasta keinoa esiintyä yhtenä henkilönä, ja lopulta toteuttavat uskomattoman ideansa elokuvateatterissa. Kukaan teatterin henkilökunnasta ei vaikuta edes aavistavan mitään.