Nicole Kidman muuttaa maatilansa villieläinten suojelualueeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Nicole Kidman ja hänen aviomiehensä muusikko Keith Urban ovat ilmoittaneet muuttavansa Tennesseessä sijaitsevan maatilansa villieläintensuojelualueeksi. Eläinrakas pariskunta on pitkään haaveillut suojelualueen perustamisesta.

New Idea -lehden mukaan Kidman ja Urban ihailevat suuresti Steve Irwinin ja hänen leskensä Terrin saavutuksia eläinten hyvinvoinnin edistämisessä. Pari haluaa jatkossa panostaa enemmän eläinten suojelemiseen ja he haluavat kasvattaa lapsensa ympäristössä, jossa eläimiä arvostetaan ja niistä pidetään huolta.

Leiper’s Forkissa sijaitseva maatila on vain 25 kilometrin päässä pariskunnan omistamasta Nashvillen luksuslukaalista. Villieläintensuojelualueella olisi tarkoitus hoitaa muun muassa loukkaantuneita eläimiä ja opettaa orvoille villieläimille luonnossa selviytymisen taitoja. Nicolen tyttäret ovat olleet ideasta innoissaan.