Olivia Wilde esitteli upean vartalonsa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde tunnetaan parhaiten televisiorooleistaan sarjoissa kuten House ja O.C. Taannoin tähti herätti huomiota sosiaalisessa mediassa jakamalla Instagramissa kuvan itsestään hirviömäisessä maskissa Lazarus Effect -elokuvan kuvauksista.

Taannoin Olivia Wilde kuitenkin poseerasi kansikuvassa, josta kauheudet ovat kaukana. Näyttelijätär esittelee Shape-lehden kannessa treenattua vartaloaan mustissa bikinien yläosassa ja sinisessä hameessa.

Irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on oikealta nimeltään Olivia Jane Cockburn, mutta valitsi taiteilijanimensä Oscar Wilden mukaan. Nainen avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän on nykyään naimisissa komediapersoona Jason Sudeikisin kanssa.

oliviawilde22022016

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat