Olivia Wilde esitteli upean vartalonsa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde tunnetaan parhaiten televisiorooleistaan sarjoissa kuten House ja O.C. Taannoin tähti herätti huomiota sosiaalisessa mediassa jakamalla Instagramissa kuvan itsestään hirviömäisessä maskissa Lazarus Effect -elokuvan kuvauksista.

Taannoin Olivia Wilde kuitenkin poseerasi kansikuvassa, josta kauheudet ovat kaukana. Näyttelijätär esittelee Shape-lehden kannessa treenattua vartaloaan mustissa bikinien yläosassa ja sinisessä hameessa.

Irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on oikealta nimeltään Olivia Jane Cockburn, mutta valitsi taiteilijanimensä Oscar Wilden mukaan. Nainen avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän on nykyään naimisissa komediapersoona Jason Sudeikisin kanssa.

oliviawilde22022016