Sovellus neuvoo mies antaa naiselle orgasmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisen orgasmi ja sen muodostuminen saattaa olla suuri mysteeri kaksilahkeisille. Onneksi nykyteknologia mahdollistaa asian opettelemisen ja harjoittelemisen. Nyt klitoriksen hyväilemisharjoituksia voi suorittaa täysi-ikäisille tarkoitetun puhelinsovelluksen avulla.

OMGYes on pitkän tutkimustyön tuloksena syntynyt applikaatio, jonka avulla opetetaan naisten genitaalialueen oikeaoppinen hyväileminen. Sovelluksen kehittämisessä on ollut mukana 2.000 naista, joista jokainen on eritellyt itselleen nautintoa tuottavia liikkeitä. Toiset syttyvät hienovaraisesta hieromisesta, toiset intensiivisemmästä hinkkaamisesta.

Sovellus vaatii rekisteröitymisen ja sen ikäraja on 18 vuotta. Applikaatio analysoi käyttäjän suorituksen diagrammien avulla ja antaa vinkkejä sekä suoraa palautetta parempaa suoritusta varten. OMGYes-sovelluksen lataaminen maksaa 35 euroa.