Friends & Brgrs avaa Tampereella – legendaarisessa paikassa

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäinen Burger King avattiin aikoinaan Tampereen Keskustorin kulmalla, ja pari vuotta sen jälkeen samassa liiketilassa avattiin Suomen ensimmäinen Mc Donald’s. Pian legendaarisessa paikassa avataan uusi hampurilaisravintola Friends & Brgrs.

Katso tästä 360°-videona miltä uusi ravintola näyttää.

StaraTV 360°: Friends & Brgrs Tampere

StaraTV 360°: Friends & Brgrs Tampere

Julkaissut Viihdelehti Stara 23. helmikuuta 2016

Tampereen ravintola on Friends & Brgrs -ketjun kolmas ravintola. Kuuden kaveruksen Pietarsaaressa vuonna 2014 perustama ketju avasi taannoin toisen toimipisteensä Helsinkiin. Ketjua on määrä laajentaa myös Ouluun vielä tämän kevään aikana. Yhtiön mukaan kyseessä on niin sanottu fresh casual, joka sijoittuu pikaruoan ja perinteisen ravintolaruoan välimaastoon.

– Friends & Brgrs -konseptissa yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, pitkäjänteinen kehitystyö sekä aito intohimo hampurilaisia kohtaan. Käytämme vain tuoreita raaka-aineita, mielellään paikallisilta tuottajilta ja vältämme lisäaineiden käyttöä niin pitkälle kuin mahdollista, yhtiö kertoo.

Kuva: Stara
Kuva: Stara