John Travoltalta pysäyttävä viesti lapsiperheille: ”Elämä on lyhyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva John Travolta joutui taannoin tilanteeseen, jollaista jokainen lapsen vanhempi pelkää yli kaiken. Hänen poikansa menehtyi nimittäin vain 16-vuotiaana. Nyt Travolta on julkaissut Facebookissa koskettavan päivityksen poikansa poismenon johdosta.

– Ihmiset sanovat, että omien vanhempiensa menetys on pahin asia maailmassa. Voin sanoa, että ei ole. Pahin asia maailmassa on lapsen menettäminen. Jonkun, jonka olet kasvattanut ja jonka varttumista olet seurannut päivittäin. Jonkun, jonka opetit puhumaan ja kävelemään. Jonkun, jota opetit rakastamaan. Se on kenelle tahansa pahin paikka, John Travolta kirjoittaa.

– Minun poikani menehtyi. Hän toi minulle niin paljon iloa. Hän oli kaikkeni. Nuo 16 vuotta, jotka olin hänen isänsä opettivat minulle miten rakastaa pyyteettömästi. Meidän tulee pysähtyä ja olla kiitollisia lapsistamme ja lastemme tulisi pysähtyä ja olla kiitollisia vanhemmistaan, koska elämä on lyhyt.

– Viettäkää aikaa vanhempienne ja lastenne kanssa, koska jonain päivänä he eivät ole enää kännykkänne yhteystiedoissa. Rakastakaa kuin jokainen päivä olisi viimeinen, koska jonain päivänä se on. Eläkää elämäänne. Kertokaa läheisillenne joka päivä, että rakastatte heitä. Älkää pitäkö mitään itsestäänselvyytenä. Elämä on elämisen arvoinen.