Katie Pricen tyttärestä lapsimissi – lähtee kisaamaan Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediapersoonana ja povipommina tunnettu Katie Price on paljastanut lehtihaastattelussa, että hänen tyttärensä haaveilee lapsimisseydestä. Kaunotar kertoi, että Princess on useita kuukausia vaatinut häntä ilmoittamaan hänet missikisoihin.

OK!-lehden mukaan Katie haluaa tukea tyttärensä unelmia ja hän aikoo ilmoittaa Princessin Yhdysvalloissa järjestettäviin missikisoihin. Price kertoi, että kahdeksanvuotias Princess on aina ollut kiinnostunut kauneudesta, meikeistä ja kynsien- ja hiustenlaitosta.

Missikisoihin osallistuminen olisi nuorelle koululaiselle unelmien täyttymys, sillä kerrankin hän voisi panostaa meikkaamiseen ja kampausten tekemiseen. Glamourmalli kertoi, että hän vetää rajan tekokynsien tai tekorusketuksen hankkimiseen.

Here she goes again ????????

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi