Katie Pricen tyttärestä lapsimissi – lähtee kisaamaan Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediapersoonana ja povipommina tunnettu Katie Price on paljastanut lehtihaastattelussa, että hänen tyttärensä haaveilee lapsimisseydestä. Kaunotar kertoi, että Princess on useita kuukausia vaatinut häntä ilmoittamaan hänet missikisoihin.

OK!-lehden mukaan Katie haluaa tukea tyttärensä unelmia ja hän aikoo ilmoittaa Princessin Yhdysvalloissa järjestettäviin missikisoihin. Price kertoi, että kahdeksanvuotias Princess on aina ollut kiinnostunut kauneudesta, meikeistä ja kynsien- ja hiustenlaitosta.

Missikisoihin osallistuminen olisi nuorelle koululaiselle unelmien täyttymys, sillä kerrankin hän voisi panostaa meikkaamiseen ja kampausten tekemiseen. Glamourmalli kertoi, että hän vetää rajan tekokynsien tai tekorusketuksen hankkimiseen.

Here she goes again 💅🏼💅🏼💅🏼💕💕

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

Uusimmat