Kimberley Garnerista tuli upea bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner on tullut tunnetuksi Made in Chelsea -realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

Kimberley Garner on viime aikoina tarjonnut faneilleen Instagramissa usein upeita bikinikuvia, mutta nyt hänet ikuistettiin varsinaisissa bikinikuvauksissa Antiguan viidakossa. Kuvattavana oli Garnerin lisäksi ensi kevään uudet bikinimallistot.

Kimberley Garner on tullut Britanniassa tunnetuksi Made In Chelsea -realitysarjasta, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash