Lihaksikas Jeesus-patsas ihmetyttää somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kristinuskon vapahtajan, Jeesuksen ulkonäöstä on monenlaisia tulkintoja. Mies esitetään länsimaissa usein vaaleaihoisena ja sinisilmäisenä siitäkin huolimatta, että hän syntyi Raamatun mukaan nykyään Lähi-Itänä tunnetulla alueella.

Verkossa levinneessä kuvassa nähdään kuitenkin Jeesusta esittävä patsas, joka eroaa melkoisesti useimmista aikaisemmista tulkinnoista. Ristillä roikkuva lihaksikas messias ei ole selvästikään jättänyt salipäiviä välistä vuorisaarnojen ja syntien anteeksiantamisen ohella.

Valitettavasti verkosta ei selviä, missä ennemminkin vihollisilleen kostoa vannovalta Schwarzeneggerilta tai Hulkilta kuin perinteisiltä Jeesus-tulkinnoilta näyttävä patsas sijaitsee. Useimmilla kuvaa jakaneilla verkkosivuilla ja Imgur-kuvapalveluissa keräämissä kommenteissaan se on kuitenkin yhdistetty Etelä-Koreaan.

View post on imgur.com