Ne-Yo meni naimisiin – morsian upeassa raskausmekossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosikkilaulaja Ne-Yo on mennyt naimisiin mallikaunotar Crytal Renayn kanssa yksityisessä seremoniasa Terranea Resortissa, Kaliforniassa. 26-vuotias morsian asteli alttarille upeassa häämekosta, joka korosti hänen raskausvatsaansa.

36-vuotias R&B-tähti ja musiikkituottaja oli pukeutunut tyylikkääseen harmaaseen pukuun. Pariskunnan häissä oli paikalla vain perhe ja lähimmät ystävät. Crystal paljasti People-lehdelle, että raskaus tuli parille yllätyksenä. Renay kertoi, että hän oli saanut tietää olevansa raskaana samana päivänä, kun hänellä oli hääpuvun sovitus sovittuna.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnalle syntyvä lapsi on Crystalin ensimmäinen ja Ne-Yon kolmas. Laulajalla on kaksi lasta aiemmista suhteista. People-lehti oli tehnyt hääparille rahakkaan tarjouksen heidän hääkuvistaan ja lehti oli ensimmäisten joukossa julkaisemassa kuvia tuoreesta avioparista.

First picture as The Smith's!!!! Thanks @peoplemag for sharing our day with us! #BeyondBlessed

Kuva, jonka Crystal Renay (@iamcrystalrenay) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat