Ne-Yo meni naimisiin – morsian upeassa raskausmekossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosikkilaulaja Ne-Yo on mennyt naimisiin mallikaunotar Crytal Renayn kanssa yksityisessä seremoniasa Terranea Resortissa, Kaliforniassa. 26-vuotias morsian asteli alttarille upeassa häämekosta, joka korosti hänen raskausvatsaansa.

36-vuotias R&B-tähti ja musiikkituottaja oli pukeutunut tyylikkääseen harmaaseen pukuun. Pariskunnan häissä oli paikalla vain perhe ja lähimmät ystävät. Crystal paljasti People-lehdelle, että raskaus tuli parille yllätyksenä. Renay kertoi, että hän oli saanut tietää olevansa raskaana samana päivänä, kun hänellä oli hääpuvun sovitus sovittuna.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnalle syntyvä lapsi on Crystalin ensimmäinen ja Ne-Yon kolmas. Laulajalla on kaksi lasta aiemmista suhteista. People-lehti oli tehnyt hääparille rahakkaan tarjouksen heidän hääkuvistaan ja lehti oli ensimmäisten joukossa julkaisemassa kuvia tuoreesta avioparista.

First picture as The Smith's!!!! Thanks @peoplemag for sharing our day with us! #BeyondBlessed

Kuva, jonka Crystal Renay (@iamcrystalrenay) julkaisi