Suklaamuseossa maailman herkullisin labyrintti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valko-Venäjällä sijaitseva Museum of Chocolate -niminen suklaamuseo päätyi nopeasti ongelmiin, koska vieraat eivät pystyneet vastustamaan kiusausta. Museo sai olla jatkuvasti korjaamassa esille asetettuja suklaateoksia, koska vierailijat nakersivat niistä aina salaa pieniä paloja irti.

Nyt Scott Hove ja Keith Magruder ovat avanneet Los Angelesissa sijaitsevaan Think Tank Gallery -näyttelytilaan herkullisen taideteoksen yleisön ihasteltavaksi. Break Bad -niminen näyttely on Los Angeles Times -lehden mukaan kuusi huonetta sisältävä iso labyrintti, joka on tehty kokonaan täytekakusta.

Kuusihuoneisessa labyrintissa seinät ovat täytekakkua, minkä lisäksi tilaa koristavat erikokoiset ja todella näyttävät täytekakut. Kakkujen lisäksi koristeluita on tehty makeilla jälkiruoilla ja katosta roikkuvilla kattokruunuilla, jotka on koristeltu värikkäin karkein. Labyrintti on varmasti vierailijoille melkoinen kokemus kaikkine houkutuksineen.

cake ???

Kuva, jonka SUNDAY ☼ LOS ANGELES (@sundaylosangeles) julkaisi

Feeling like Marie Antoinette ???? #happyvalentinesday #wanderlust #cakediet

Kuva, jonka Tsz (@tsztime) julkaisi

Kuva, jonka @trejoy julkaisi

Break Bread not war #breakbread #dtla #cake

Kuva, jonka Erika Curry (@erikacurry_) julkaisi

Kuva, jonka @ryfreeman julkaisi

✨✨ cake land ✨✨ #breakbread

Kuva, jonka sarah preston (@sarahjpreston) julkaisi

You haven't been lost until you've been lost in a cake maze. @scotthove @thinktankdtla #LA

Kuva, jonka UrbanDaddy (@urbandaddy) julkaisi