Australialaismies lähti junanradan yli – pelastui täpärästi junan alta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään raju vähältä piti -tilanne, jossa mies onnistuu välttymään junan alta jäämiseltä kuin ihmeen kaupalla. Tilanne kuvattiin Australian Seymorissa sijaitsevalla juna-asemalla.

Youtubessa jaetulla turvakameran tallentamalla videolla nähdään, kuinka mies on ylittämässä junaraiteita aikeinaan nousta vastapuolella olevalle laiturille. Mies huomaa vasta viime hetkellä junan lähestyvän häntä. Hän onnistuu hyppäämään pois sen edestä viime tipassa.

Sky News Australian mukaan junan kuljettaja painoi jarrua nähdessään miehen, mutta juna ei olisi pysähtynyt ennen kuin olisi ollut liian myöhäistä. Tyhmänrohkeaa tempausta tehnyttä henkilöä ei olla toistaiseksi tunnistettu.