Jennifer Lopez poseerasi luonnonkauniina – tyrmäävä ilmestys!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Jennifer Lopez on julkaissut sosiaalisessa mediassa selfien, jossa hän poseeraa meikittömänä ja valmistautuneena päivän treeniin. Kuva osoittaa, että luonnonkaunis tähtönen on kadehdittavan hyvässä kunnossa.

Tähtösen timmistä vartalosta päätellen kaunotar on pidättäytynyt syntymäpäiväherkuista, joita oli tarjolla Jenniferin kaksosten kahdeksanvuotisjuhlissa vuorokausi sitten. 46-vuotias perheenäiti ei ole lipsunut terveellisestä ruokavaliostaan tai treeneistään.

Jenniferin lapset Max ja Emme sen sijaan saivat herkutella Disney-aiheisella synttärikakullaan äitinsäkin edestä. Daily Mail -lehden mukaan American Idol -tuomarina nykyisin työskentelevä Lopez on myöntänyt olevansa edelleen tarkka treenirutiineistaan ja ruokavaliostaan, mutta silloin tällöin hänkin sallii itselleen pienen herkuttelutuokion.

Gotta get it in… #workinonmyfitness #gymtime #cardio #thereIamwithnomakeupagain! Lol

Kuva, jonka Jennifer Lopez (@jlo) julkaisi