Jos jäät supermarketiin loukkuun – näin pitkään selviät hengissä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva on tullut miettineeksi sitä miten kauan yksi ihminen pystyisi elämään ruokakaupan antimilla jos jäisi myymälän sisälle jostain syystä jumiin. Eräs tutkija oli kuitenkin niin kiinnostunut aiheesta, että päätti selvittää asian perinpohjaisesti.

Tutkija Lewis Dartnell halusi selvittää, että miten kauan yksi ihminen säilyisi hengissä tavallisen kokoisessa supermarketissa. Tutkijan mukaan ihminen pystyisi elämään pilaantumattomilla ruoilla tavanomaisissa Tesco, Sainsbury’s ja ASDA -myymälöissä jopa 55 vuotta.

Dartnell on tehnyt myös Metro-lehden mukaan aiemmin tutkimuksen, jossa hän on laittanut ihmisten selviämistaidot testiin. Tutkimuksen mukaan ihmisistä noin 36 prosentille on selvää, mitä he nappaisivat selviytymiskassiinsa mukaan. Ihmiset ottaisivat mukaan ruokaa, lääkkeitä ja puhelimen, mutta juuri kukaan ei ole ymmärtänyt ajatella ottavansa tärkeimpiin asioihin lukeutuvia tulitikkuja tai vesipulloa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat