Kate Hudson pokasi 13 vuotta nuoremman popkomistuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias näyttelijätär Kate Hudson on viihtynyt viime aikoina paljon Jonas Brothers -poikabändistä tunnetuksi tulleen Nick Jonasin kanssa. Hudson kävi CBS This Morning -ohjelmassa vieraana, jolloin hän suostui viimein kommentoimaan suhdettaan 23-vuotiaaseen komistukseen.

Kate Hudson oli puhumassa keskusteluohjelmassa uudesta Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body -kirjastaan, jossa hän käsittelee onnellisuutta. Yksi hänet onnelliseksi tekevä asia naisen elämässä näyttäisikin tällä hetkellä terveellisten valintojen lisäksi olevan uusi 13 vuotta nuorempi poikaystävä Nick Jonas.

Kate Hudson ei ole aiemmin kommentoinut suhdettaan Jonasiin vaikka heidät onkin nähty jo usein viettämässä vapaa-aikaansa yhdessä. Nyt nainen kuitenkin kertoi miehen olevan todella ihana ja kultainen, minkä lisäksi Hudson kommentoi olevansa nyt todella onnellinen. Hudson oli edelleen hieman pidättyväinen suhteesta kertomisen suhteen, mutta hän oli kuitenkin silminnähden iloinen kehuessaan Jonasta.