Lentokenttäkoira sai omat suojalasit – ultracool näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Michiganissa Cherry Capitalin lentokentällä työskentelevä Piper-koira on oppinut käyttämään työssään vaadittavia suojavarusteita. Vahti- ja lintukoirana ahkeroivalla hännänheiluttajalla on lentokenttäliivin lisäksi suojalasit, jotta se näkisi paremmin kentällä parveilevat linnut.

Yksi Piperin tärkeimmistä tehtävistä on pitää linnut poissa kentältä, etteivät ne häiritsisi tai aiheuttaisi vaaraa nouseville ja laskeutuville lentokoneille. Seitsemänvuotias koira on yksi kentän ahkerimmista työntekijöistä.

Metro-lehden mukaan koirankouluttaja Brian Edwards on julkaissut Piperista kuvia netissä. Kuvien teksteistä käy ilmi, että Edwards on ylpeä Piperista. Koira on työyhteisössään pidetty ja luotettava työkaveri. Brian muistuttaa, että vaikka Piperille ei makseta ahkeroinnista palkkaa, nauttii se työstään täysin rinnoin, sillä se pääsee jahtaamaan lintuja päivät pitkät.

'Anyone who stops learning is old, whether twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young. The greatest thing you can do is keep your mind young.' – Mark Twain Piper is a student of his craft, constantly learning. He never settles. Here he learns to deal with snowy rotor wash from @uscg #airstatvc. K-9 Piper: 'The Student' – watch the full video on our Facebook or YouTube pages. Eye Pro: @rexspecsk9 Ear Pro: Mutt Muffs Vest: @k9storminc Helicopter: @uscg Soundtrack: Sonic # #airportk9 #airport #k9 #k9team #k9storm #rexspecsk9 #muttmuffs #badass #aviation #helicopter #uscg #coastguard #military #training #winter #snow #dog #dogsoffreedom #dogsofinstagram #bordercollie #bordercolliesofinstagram #proudbordercollies #workingdog #workingdogsofig #traversecity #puremichigan @militarybadassery @becausebadass

Video, jonka K-9 Piper (@airportk9) julkaisi