StaraTV: Friends & Brgrs laajenee Suomessa

Ruoka StaraTV Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Kerroimme eilen kuinka reilut pari vuotta sitten perustettu suomalainen hampurilaisravintola Friends & Brgrs laajentaa tällä viikolla toimintaansa Tampereelle ja tulevana keväänä vielä Ouluun. Stara kävi tapaamassa yhtiön yhtä omistajista hieman ennen Tampereen toimipisteen avajaisia.

Tampereen ravintola on Friends & Brgrs -ketjun kolmas ravintola. Kuuden kaveruksen Pietarsaaressa vuonna 2014 perustama ketju avasi taannoin toisen toimipisteensä Helsinkiin. Yhtiön mukaan kyseessä on niin sanottu fresh casual, joka sijoittuu pikaruoan ja perinteisen ravintolaruoan välimaastoon.

Katso tästä 360°-videona miltä uusi ravintola näyttää.

StaraTV 360°: Friends & Brgrs Tampere

StaraTV 360°: Friends & Brgrs Tampere

Julkaissut Viihdelehti Stara 23. helmikuuta 2016