Valovuosi julkaisi uuden Patrick Swayze -musiikkivideonsa

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Valovuosi-yhtye julkaisi tammikuussa Patrick Swayze -singlen, josta on tänä aamuna julkaistu myös musiikkivideo. Yhtyeen koneellisempaa puolta esittelevän kappaleen video sijoittuu Helsingin ydinkeskustaan, jossa videon sankari kääntää katseita.

– Mä olen itse vähän ujo jäbä ja tää biisi onkin tavallaan anthemi kaikille kundeille ja miksei mimmeillekin jotka toivois, että vois joskus olla vähän rohkeempi ja mennä juttelemaan sille kiinnostavalle tyypille siellä baarissa. Jos mä oisin Patrick, Sweisin sut himaan, reggaemies Kuuppa kertoo.

Valovuoden musiikki on energistä ja valoisaa poppia, jossa on vahvasti vaikutteita räpistä ja reggaesta. Yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä: Outi, Samson ja Kuuppa. Valovuoden debyyttialbumi Tanssi niinku kukaan ei kattois julkaistaan 11. maaliskuuta.