Banaani antaa virtaa seksielämään

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Banaani edustaa fallossymbolia parhaimmillaan. Sen erektiota muistuttava ulkonäkö ei ole ristiriidassa hedelmästä saataviin hyötyvaikutuksiin. Banaani sisältää todellista luonnon seksilääkettä.

B-vitamiineja sisältäviä ruokia tulisi syödä päivittäin, sillä ne eivät varastoidu kehoon. Sen lisäksi, että banaanissa on runsaasti energiatasoa kohottavaa ja stressiä laskevaa b-vitamiinia, sisältää se myös runsaasti tryptofaani-nimistä aminohappoa. Tryptofaani on serotoniinin esiaste.

Banaani on erittäin kaliumpitoinen välipala. Lisäksi keltainen hedelmä sisältää yleiselle hyvinvoinnille välttämätöntä riboflaviinia. Kun ihminen voi hyvin henkisesti ja fyysisesti, on hänen seksuaalinen terveys myös kunnossa. Libido vahvistuu yleensä mielihyvähormonitasojen noustessa, ja banaani auttaa vapauttamaan sisäisiä estoja saaden ihmisen voimaan paremmin.