Poliisiopisto-elokuvien moottoriturpa Michael Winslow Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisiopisto-elokuvista tunnettu amerikkalainen tähtikoomikko, näyttelijä ja beatbox-artisti Michael Winslow esiintyy maaliskuussa Suomessa. Hän esiintyy 17. – 20. maaliskuuta Kuopiossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

Kymmenen tuhannen äänen mieheksi ristityn Winslow’n esityksissä voi tapahtua mitä tahansa. Varmaa on se, että kuultavat äänet lähtevät maailman taidokkaimman ääninäyttelijän ja beatbox-taiteen isäksi nimetyn artistin suusta ja kehosta.

Winslow on esiintynyt peräti 30 elokuvassa, joista esimerkkinä mainittakoon Spaceballs ja Gremlins – Riiviöt. Hänen maineensa perustuu pääasiassa Poliisiopisto-elokuviin, joissa hän näytteli veijarimaista, esimiehiä ja rikollisia höynäyttävää Larvell Jonesia 1980 ja 1990-luvuilla. Hän on ainoa näyttelijä, joka on esiintynyt jokaisessa seitsemässä Poliisiopisto-elokuvassa.