Simon Beck tekee upeaa lumitaidetta hankeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen meistä jättää jälkensä tähän maailmankaikkeuteen tavalla tai toisella. Simon beck -niminen taiteilija haluaa jättää jälkensä hieman tyylikkäämmin. Mies luo käsittämättömiä kuvioita lumisille vuorille jättikokoisten taideteosten tavoin.

Simon Beck kävelee lumikengillään kymmeniätuhansia askelmia huvin vuoksi. Hän aloitti lumikenkäilyn ja kuvioiden muodostamisen kokeilumielessä, mutta huomasi nopeasti jääneensä harrastukseen koukkuun. Hän kävelee korkeita mäkiä ja pitkiä matkoja muodostaen maisemaan taidetta.

Lumihangessa toistuvat kuviot leikkivät kilpaa valon ja varjon kanssa. Symmetriset viivat ja askeleiden muodostamat painaumat vangitsevat. Beck myöntää, että lumikenkäily on fyysisesti raskasta, mutta lopputulos palkitsee kauneudellaan.