Hätä keinot keksii – mies varasti linja-auton ehtiäkseen töihin

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On olemassa sanonta, että jos lähtisit aiemmin liikkeelle, pääsisit nopeammin perille. Minnesotassa asuva 31-vuotias Gregory Jennrich ei tätä ymmärtänyt, vaan oli niin pahasti myöhässä töistä, että varasti ajoneuvokseen linja-auton.

Mekaanikkona St. Paulissa työskentelevä Jennrich huomasi kiireessään huoltoasemalla olleen linja-auton. Linja-auto oli ollut käynnissä parkkipaikalla, kun bussikuljettaja oli viettänyt pientä kahvipaussia. Linja-autonkuljettaja huomasi ulos saavuttuaan, että hänen ajoneuvonsa oli kadonnut.

Poliisit jäljittivät linja-auton sijainnin GPS-paikantimen avulla. Kun Jennrich pidätettiin, kertoi hän linja-auton varastamisen syyksi tolkuttoman kiireen. Mies oli lukinnut oman autonsa avaimet ajoneuvon sisälle vahingossa. Hän päätti ottaa linja-auton alleen hetken mielijohteesta, The Smoking Gun uutisoi.