Naisella outo addiktio: Juo pullokaupalla viinietikkaa viikossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

19-vuotiaan Ella Ruby Ginnin ruokavalioon kuuluu olennaisena osana viinietikka. Ella nimittäin rakastaa etikan makua ja hän herkuttelee sillä päivittäin. Nuoren naisen arvion mukaan hän juo viikossa vähintään kaksi pulloa viinietikkaa.

Meikkitaiteilijana työskentelevä Ginn alkoi maistella viinietikkaa ollessaan nuori. Pian viinietikan juomisesta tuli tapa ja nykyään hän kantaa etikkapulloa käsilaukussaan siltä varalta, että viinietikanhimo iskee kesken päivän.

Yksi naisen suosikeista on vahva omenaviinietikka. Joskus Ella juo etikkaa suoraan pullosta, mutta yleensä hän kaataa sitä lasiin ja nautiskelee sitä hitaasti. Ginn kertoi, että etikan juominen yhdistettynä perunalastujen syömiseen on taivaallista.

Lääkärit ovat varoitelleet kaunotarta etikan aiheuttamista vaurioista hänen ruoansulatuselimistölleen, mutta ainakaan toistaiseksi Ella ei ole valmis luopumaan oudosta tavastaan.