Naisen hiustenleikkuu kuin suoraan painajaisista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että hiukset ovat kuin naisten kruunu ja niiden avulla pystyy ilmaisemaan ulospäin omaa persoonaansa. Aleona Starzhinskaia -nimisellä naisella on melko omintakeinen tyyli leikata naisten hiuksia, minkä vuoksi hän kulkeekin itse antamallaan nimellä Hair Fucker.

Moni pitkähiuksinen ja hiuksistaan tarkka nainen voisi olla sitä mieltä, että Aleonan hiustenleikkaustyyli on nimenomaan hiusten pilaamista. Yhdellä YouTube-videolla kampaaja leikkaa sellaisen hiusmallin naiselle, että moni pitkähiuksinen katsoja voisi saada videon katsomisen jälkeen painajaisia.

Aleona leikkaa pitkiin hiuksiin kuvioita saksilla jättäen ylimmät kerrokset vain muutamien senttien mittaisiksi. Lopputulos on hyvin erikoinen, kun hiukset ovat päältä kerroksittain lyhyet ja alta pitkät. Koko komeus kruunataan kuitenkin vielä sillä, että naisen hiukset leikataan kokonaan pois. Hiusten ajeleminen voi olla naisille hyvin vahva ja vapauttava kokemus, ja mallina istuva nainen näyttäisikin olevan monien tunteiden vallassa.