Raha tuo rakkautta? Mies kosi setelikimpulla – sai myöntävän vastauksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa 32-vuotias Ma Caojun on kosinut tyttöystäväänsä seteleistä tehdyllä kimpulla. Tempauksella mies halusi osoittaa tyttöystävälleen, että hän tarjoaa naiselle taloudellisesti turvatun tulevaisuuden, mikäli hän suostuu kosintaan.

Monissa länsimaissa rahalla kosimista olisi pidetty kaikkea muuta kuin romanttisena, mutta kiinalaisessa kulttuurissa rahakimppu oli todellinen rakkaudenosoitus. Miesvaltaisessa Kiinassa naiset ovat entistä tarkempia siitä, että he tekevät hyvät naimakaupat.

People’s Daily Online -sivuston mukaan taloudellinen turva on yksi tärkeistä puolison valintakriteereistä. Välipaloja valmistavassa tehtaassa työskentelevä Caojun polvistui tyttöystävänsä eteen työpaikallaan 600 työntekijän läsnäollessa. Tyttöystävä vastasi myöntävästi kosintaan. Rahakimpun lisäksi mies hemmotteli tuoretta morsiantaan upealla sormuksella ja hulppeilla lahjoilla.