Todelliset kauneusunet – näin heräät kauniimpana!

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Levänneenä ihminen näyttää kauniimmalta, ja monien silmistä huomaakin nopeasti onko henkilö nukkunut tarpeeksi. Kauneusunet voivat tarkoittaa pitkien yöunien lisäksi kuitenkin myös sitä, että kaunistaudut yön aikana. Metro-lehti listasi kätevimmät kauneusniksit, joiden avulla olet hehkeämpi aamulla.

Yöunien aikana kaunistautuminen helpottaa kiireisiä aamuja huomattavasti. Yön aikana pystyt hoitamaan ihoa esimerkiksi kasvo- tai jalkanaamioilla, joihin sinulla ei muuten olisi päivän kuluessa valveilla aikaa. Kosteuttavien ja hoitavien naamioiden johdosta aamulla jalkojen iho on pehmeä ja kasvosi hehkuvat ja ovat väritykseltään tasaisemmat.

Yön aikana pystyy hoitamaan myös hiuksia laittamalla niihin jonkin hoitavan hiusöljyn yön ajaksi. Hiukset pystyy myös muotoilemaan aamua varten tekemällä niihin esimerkiksi letit tai laittamaan isot rullat yöksi jos vain suinkin pystyy nukkumaan pää kohotettuna. Yöunien ajaksi jätettäviä rullia on myös tehty nimenomaan juuri siihen tarkoitukseen, joten rullat ovat hieman pehmeämpiä ja joustavampia.

Getting my midnight glow on #moisturesocks #coconutoil #healthybeauty #sleepingbeauty

Kuva, jonka Jenny Broadley (@__jennybee__) julkaisi

@sleepinrollers are in for tomorrow's shoot. Face mask on then bed ??? #sleeprollers #bighair #photoshoot ?

Kuva, jonka Jean Johansson (@jeanjohansson) julkaisi