Koirapotilasta vaivasi masennus – pikkutytön lääkärileikki ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset haluavat usein leikkiä perheen lemmikkien kanssa, mutta aina eläinkavereilta ei ole löytyä kärsivällisyyttä lasten nopeille ja äkkinäisille liikkeille sekä onnenkiljahduksille.

Nyt videolla nähdään kuitenkin ihastuttava parivaljakko, kun tyttö leikkii koiran kanssa lääkärileikkejä.

Äiti on kuvannut tyttären leikkejä videolle, kun tyttö on ottanut lääkärilaukkunsa esille ja alkanut tekemään perheen Nala-nimiselle koiralle terveystarkastusta. Isokokoinen Nala istuu hieman tympääntyneen näköisenä sohvalla kun tyttö tutkii koiran tassut, suun ja korvat.

Nalan ilme on välillä jopa hieman surkea kun se katsoo perheenäitiä anovasti. Lopulta lääkärikäynti kuitenkin palkitaan kun koira saa tytöltä terveen paperit ja vielä ison halauksenkin tylsistyttävän tutkimuksen jälkeen.