Jerry Springerin karmaisevin jakso – mies leikkasi peniksen irti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa arkipäivisin esitettävä The Jerry Springer Show on yksi maailman erikoisimmista ohjelmista. Jaksoissa nähdään erilaisten ongelmien kanssa painivia henkilöitä, jotka saattavat lopulta turvautua äärimmäisiin ratkaisuihin.

Ei ole harvinaista, että nyrkit heiluvat Jerry Springerin luotsaaman keskusteluohjelman lavalla. Juontaja itse muistaa parhaiten tapauksen, jossa eräs mies oli leikannut oman peniksensä irti. Springer kertoo Huffington Postin haastattelussa ihmetelleensä järjetöntä tekoa.

Springer muistelee, että mies nimeltä Earl oli saanut liikaa huomiota toiselta mieheltä. Homoseksuaali oli stalkannut epätoivoista Earlia jo pitkän aikaa, ja siksi hän turvautui lopulta hurjaan keinoon karistaa vainoaja pois kintereiltään. Mies leikkasi sukukalleutensa irti puutarhasaksilla. Jerry todisti tilanteen aidoksi, sillä hän oli nähnyt poliisi- ja sairaalaraportit asiasta.

– Ihmettelin, että miksi hän ei yksinkertaisesti vain vaihtanut puhelinnumeroaan tai osoitetta?, Springer naurahti haastattelussa.

Kaivoimme vanhan 90-luvulla ilmestyneen jakson YouTubesta. Video on heikkolaatuinen, mutta siitä näkee tilanteen älyttömyyden. The Jerry Springer Show’ta on esitetty Yhdysvalloissa yhtäjaksoisesti vuodesta 1991. Sensaatiopaljastuksia tekevän formaatin juontaja Jerry Springer on entinen poliitikko ja Cincinnatin pormestari.