Kaveri huitaisi kebabit kasvoille – monen huumorintaju ei tähän riittäisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juhlantäyteisen illan kruunaa monesti se, että aamuyön pikkutunneilla päädytään vielä johonkin pikaruokalaan. Monille illan viimeinen suolainen herkku on niin iso ja tärkeä asia, että annosta syödään mustasukkaisena ilman, että yksikään pala liikenisi toverille.

Näiden asioiden valossa videolle kuvattu kaverusten tekemä pila näyttää todella julmalta. YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa kaverukset tekevät ilkeän tempun ystävälleen. Videolla mies kuvaa kaveriaan, joka syö humalassa kebabannostaan hyvällä ruokahalulla. Miehellä on pikkutakki päällä, minkä perusteella voisi päätellä miesten olleen juhlimassa.

Toinen ruokailevan miehen kavereista yllättää miehen astumalla hänen selkänsä takaa ja tönäisten hänen ruokalautasensa maahan. Kebabit lentävät tönäisyn seurauksena vauhdilla miehen kasvojen kautta pitkin rinnuksia ja tietä. Moni voi vain kuvitella, miten paljon ruokailijaa mahtoi harmittaa.