Kylpyläviikonloppu voi pelastaa parisuhteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyt uikkarit kassiin ja kohti kylpylää. Parisuhteen perustavanlaatuinen parantaminen alkaa omasta hyvinvoinnista. Kylpylöissä pääsee pois kotiympyröistä ja samalla saa nauttia ihanista hemmotteluhoidoista.

Kylpyläviikonloppu on yksi tehokkaimmista keinoista saada parisuhdetta parempaan suuntaan. Yhdessäoloon kannattaa panostaa, mikäli mielii katsella kumppaniaan myös ryppyisenä kiikkustuolissa.

Reissun aikana voi nauttia herkullisia aterioita, käydä kimppakylvyssä ja nauttia ammattilaisten tekemistä hieronnoista ja kauneushoidoista.

Viikonloppu alkaa siitä, kun molemmat panevat puhelimet kiinni. Tällöin on pakko keskittyä kumppaniin kasvotusten ja kuunnella, mitä sanottavaa hänellä on. Hotellihuoneeseen voi tilata ruokaa, jotta vaatteita ei tarvitse pukea päälle koko viikonlopun aikana.