Lenkkeilijän videolle hurja näky – meteoriitti syöksyi mereen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uimarannan läheisyydessä juosseen lenkkeilijän GoPro-kameraan on taltioitunut uskomaton näky. Hengähdystauon tarpeessa ollut lenkkeilijä istahti puiston penkille ja samalla hetkellä taivas valkeni kirkkaasta valosta.

Tummien pilvien välistä ilmestyi taivaalle suuri valopallo, joka syöksyi kohti merta. Näky muistutti valtavaa ohjusta, joka sinkosi kohti merenpintaa. Pian valo-ilmiön ilmestymisen jälkeen taivaanrannasta alkoi kuulua voimasta jyrinää.

Hurja video on julkaistu JukinVideo-kanavalla. Lenkkeilijän videolle taltioitunut näky on herättänyt paljon epäilyksiä ja jotkut videon katsoneista ovat pitäneet sitä väärennettynä. On kuitenkin täysin mahdollista, että lenkkeilijä oli sattumalta oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat