Tatuointi näyttävästi pieleen – tämäkö leijona?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on hiljattain lähtenyt leviämään kuva pieleen menneestä leijonatatuoinnista. Miehen olkapäähän tehty taideteos on nimittäin koomisen kaukana aidon näköisestä uljaasta eläinten kuninkaasta.

Reddit-palvelussa julkaistu kuva on poikinut muutamia nettimemejä. Ihmiset ovat olleet sitä mieltä, että kuvassa esiintyvä kissaeläin nauraa, vaikka sen on todennäköisesti pitänyt karjua. Mirror-lehden mukaan tatuoijan henkilöllisyys ei ole paljastunut.

Monet epäilevät tatuoijan ammattitaitoa, sillä lopputulos on huvittavan kehno. Kyseessä on ollut todennäköisesti luvaton amatööri, joka on tehnyt miehelle tatuoinnin puoli-ilmaiseksi. Ihmiset, jotka haluavat säästää tatuointien hinnassa usein päätyvät amatöörien käsittelyyn ja harmittavan usein lopputulos ei vastaakaan odotuksia.

View post on imgur.com