Tyttö kertoi kahvilassa nimekseen Beyonce – tarjoilija näpäytti takaisin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tunnettuna ja miljoonien ihmisten ihailemana julkisuuden henkilönä on vaikeaa esiintyä ilman, että paljastuu. Eräs tyttö kertoi Starbucks-kahvilassa hänen nimensä olevan Beyoncé, minkä vuoksi tarjoili palautti hänet heti osuvasti maan pinnalle.

Jewish Jen on julkaissut Vine-videon, jossa hän kertoo Starbucks-käyntinsä kulusta. Nainen oli kertonut kassalla olevalle henkilölle hänen nimensä olevan Beyoncé, koska hän oli toivonut kahvilatyöntekijän kirjoittavan laulajattaren nimen pahvimukiin. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Kun naisen kahvi oli ollut valmis ja hän oli saanut sen käteensä, hän oli huomannut, että tarjoilija oli kirjoittanut mukiin: ”U. Wish”. Kaikki taitavat olla sitä mieltä, että oikea Beyoncé on syystäkin saanut tittelin Queen B eikä sitä tulla helposti ottamaan häneltä pois.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat