Ellie Goulding on sinkku! Erosi jälleen on-off-poikaystävästään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosikkilaulaja Ellie Goulding on paljastanut olevansa jälleen sinkku. Kaunotar erosi hiljattain on-off-poikaystävästään Dougie Poynterista. Pariskunta on ilmoittanut eronsa syyksi liian kiireisen elämänsä. Parisuhde tuli tiensä päähän, sillä laulajatähdillä ei ollut tarpeeksi aikaa toisilleen.

People-lehden mukaan Ellie ja Dougie ovat seurustelleet kaksi vuotta. Pariskunta päätti viime joulukuussa pitää taukoa suhteestaan, sillä he olivat molemmat liian kiireisiä työrintamalla panostaakseen suhteeseensa ja yhteiseen aikaan.

Muutaman viikon tauon jälkeen he palasivat yhteen. 3am-sivuston mukaan pari on nyt kuitenkin jälleen eronnut samasta syytä kuin aiemminkin. Eropäätös syntyi sovussa ja Dougien ja Ellien välit ovat edelleen lämpimät. Ehkäpä kaksikko lämmittelee suhdettaan uudelleen sitten, kun molempien elämäntilanne rauhoittuu.