Jennifer Lopezin antava kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jennifer Lopez julkaisi äskettäin sosiaalisessa mediassa selfien, jossa hän poseerasi meikittömänä ja valmistautuneena päivän treeniin. Kuva osoitti, että luonnonkaunis tähtönen on kadehdittavan hyvässä kunnossa. Nyt sama vahvistuu julkkisjuhlien kuvassa.

Jennifer Lopez osallistui toissailtana American Idol -ohjelman finaalitpahtumaan The London -hotellissa West Hollywoodissa. Hänen asunsa oli illan näyttävin, sillä Lopez ei juuri piilotellut upeaa vartaloaan.

Tähtösen timmistä vartalosta päätellen kaunotar on pidättäytynyt syntymäpäiväherkuista, joita oli äskettäin tarjolla Jenniferin kaksosten kahdeksanvuotisjuhlissa. 46-vuotias perheenäiti ei ole lipsunut terveellisestä ruokavaliostaan tai treeneistään. Lopez on kertonut olevansa edelleen tarkka treenirutiineistaan ja ruokavaliostaan, mutta silloin tällöin hänkin sallii itselleen pienen herkuttelutuokion.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash