Rillit Huurussa -tähti katosi Instagramista – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rillit Huurussa -televisiosarjasta tunnettu näyttelijä Kaley Cuoco oli Ellen DeGeneresin vieraana. Tähti kertoi juontajalle uudesta tatuoinnistaan, sen merkityksestä ja erostaan Ryan Sweetingista. Heti vierailun jälkeen tähti poisti suositun Instagram-tilinsä kokonaan.

Fanit ovat jääneet ihmettelemään, mihin Kaley Cuoco on hävinnyt Instagramista. 30-vuotias Cuoco puhui lähetyksessä Instagramista ja eroprosessistaan Sweetingin kanssa. Kun lähetys oli tullut televisiosta, Cuoco oli Metro-lehden mukaan poistanut tilinsä. Instagram oli tähden ainoa henkilökohtainen sosiaalinen media, minkä vuoksi moni jääkin kaipaamaan näyttelijättären kuulumisia.

Kaley Cuoco ehti olla naimisissa vain 1,5 vuotta. Tähti kertoikin hieman häpeissään, että hän oli tatuoinut hääpäivän selkäänsä. Cuoco kertoi joutuneensa tatuoimaan nyt uuden tatuoinnin päivämäärän päälle, että sai muistutuksen pois selästään.

Kaley Cuoco on ylläpitänyt omaa Instagram-tiliä myös hänen koiralleen Norman Cookille. Näyttäisi siltä, että tähti ei ole vielä pakottanut rakasta lemmikkiään väistymään sosiaalisen median valokeilasta pois.