Naiskuski ei halunnut sakkoja – ampui poliisia sähkölamauttimella!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisit ovat pidättäneet 32-vuotiaan naisen epäiltynä viranomaisen vastustamisesta ja viranomaiseen kohdistuneesta väkivallasta Kansas Cityssä. Uhkaava tilanne sai alkunsa, kun poliisit huomasivat liikenteessä auton, jonka katsastusaika oli mennyt umpeen.

Pysäyttämisen jälkeen poliisit lähestyivät kuskia. The Kansas City Star -lehden mukaan autonkuljettaja tiesi saavansa sakot ja hän yritti livahtaa pois tilanteesta ampumalla ikkunan taakse ilmestynyttä poliisia sähkölamauttimella. Naisen harmiksi poliisi oli pukeunut suojaliiviin, eikä sähkölamautin tehonnut häneen.

Viranomaiset vetivät naisen ulos autosta ja tutkivat hänet. Sen jälkeen hänet talutettiin poliisiautoon. Sakkojen lisäksi nainen tulee saamaan syytteet viranomaiseen kohdistuneesta väkivallanteosta.