Tyttöbändin jäsen loukkaantui – boileri räjähti käsille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Nyt Perrie on noussut otsikoihin poltettuaan kätensä onnettomuudessa. Perrie Edwards jakoi Twitter-päivityksen, jossa hän kertoi boilerinsa räjähtäneen.

Tähden mukaan hänen toinen kätensä syttyi onnettomuudessa tuleen. Perrie jakoi päivityksessään kuvia palovammoja saaneesta kädestään.

– Olen tuskissani, täynnä rakkuloita, kädessäni ei ole yhtäkään karvaa jäljellä ja tuli poltti suosikkipuseroni. V*ttu mikä painajainen, laulaja twiittasi.

– Pieni neuvo minulta… Pysykää kaukana tulesta!, Perrie jatkoi.

Musiikkiuransa ohella Perrie Edwards muistetaan seurustelusuhteestaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa. Pariskunta erosi heinäkuussa 2015.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat