Salaliittoteorioiden salaliittoteoria: ”Katy Perry on murhattu JonBenet Ramsey”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1996 koko maailma kohisi lapsimissi JonBenet Ramseyn kohtalosta. Kuusivuotias pikkutyttö löydettiin kotinsa kellarista murhattuna Coloradon Boulderissa. Salaliittoteoreetikot ovat nyt keksineet, että lapsimissiä ei olisikaan surmattu, vaan hän on kaikkien tuntema poptähti Katy Perry.

Väitteiden mukaan kyseessä on hyvä veli -verkoston lailla toimivien vapaamuurareiden hanke, jossa lapsimissi JonBenétin vanhemmat solmivat liiton vaikutusvaltaisten henkilöiden kanssa. JonBenetistä leivottiin vuosien varrella nykyisin miljoonaomaisuutta tahkoava Katy Perry.

Ramseylla ja Perrylla on paljon yhdennäköisyyttä ja heidän vanhemmatkin muistuttavat toisiaan. Lisäksi väitetään, että Perry olisi kynäillyt aikoinaan laulun, jonka mukaan hänen sisäinen JonBent Ramsey odottaa pääsyä vapauteen: ”Not that I was one of those stage kids. There was no JonBenet Ramsey inside of me waiting to burst out.”

Kyseessä on yksi viihdemaailman erikoisimmista salaliittoteorioista. Laulaja Katy Perry on kuitenkin syntynyt vuonna 1984 ja lapsimissi JonBenet Ramsey vasta kuusi vuotta myöhemmin. Lapsimissi oli kuristettu ja hän oli saanut kallonmurtuman tapaninpäivänä vuonna 1996. Ketään ei ole tuomittu murhasta.