Talossa oli liian hiljaista – sitten perheenäiti vilkaisi keittiöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen perheenäiti voi aavistaa lastensa tekevän jotakin kiellettyä jos talossa tulee yllättäin aivan liian hiljaista. Näin oli käynyt myös Amy Hermann -nimisen naisen kotona, minkä jälkeen hän löysikin kolmevuotiaan tyttärensä mustan tussin kanssa.

Amy Hermann on julkaissut hauskan videon tilanteesta, jossa hän on löytänyt kaksi lastaan keittiöstä pitkän hiljaisuuden jälkeen. Kolmevuotias isosisko on päästänyt taiteellisen minänsä valloilleen ja ottanut vauvan paljaan ihon kanvaasikseen.

Äiti kysyy videolla ihmeissään, että mitä tyttö on tehnyt vauvan iholle. Lapsi vastaa muuntaneensa vauvan seepraksi. Kolmevuotias on piirtänyt vauvan ihon täyteen mustia viivoja, jotka lapsi selitti yksinkertaisesti sillä, että hän rakastaa seeproja.

Ohhhhh k. I knew they seemed too quiet….//To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com //

Posted by Amy Herrmann on Thursday, February 18, 2016

Katso video tästä.