Valepoliisi jahtasi kuskeja liikenteessä – nuhteli lakia rikkoneita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat pidättäneet poliisina esiintyneen miehen Hertfordshiressä, Englannissa. 55-vuotias Paul Wheeler oli useiden päivien ajan piinannut ihmisiä liikenteessä, muun muassa pysäyttelemällä heitä ja vaahtoamalla heille liikennesäännöistä.

Mirror-lehden mukaan Wheeler oli asentanut oman autonsa katolle sinisen merkkivalon ja sireenin. Monet ihmisistä erehtyivät luulemaan Paulia oikeaksi poliisiksi. Mies oli ottanut silmätikukseen liikenteessä erityisesti ne kuskit, jotka käyttivät puhelintaan ajaessaan autoa. Wheeler oli ehtinyt pitää puhuttelun monille kuskeille ennen kuin hänet pidätettiin.

Monet kaupunkilaisista ovat yllättäen puolustaneet Wheeleria, sillä hänen tempauksensa oli pohjimmiltaan hyvä. Paul Wheeleer on tuomittu oikeudessa kolmen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja sen lisäksi hän sai sakkoja.