Tulossa laiska sunnuntai? Tässä vinkit parempaan parisuhdepäivään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sunnuntai lopettaa vapauden siivittämän viikonlopun ja saattaa siksi tuntua joidenkin mielestä ahdistavalta viikonpäivältä. Sunnuntaista saa kuitenkin helposti rakkautta, erotiikkaa ja romantiikkaa täynnä olevan, mikäli ottaa onkeensa muutamasta vinkistä.

Sunnuntaina on lupa lojua sängyssä. Pariskunta voi nukkua mielinsä määrin tai ainakin levätä reporankana laakereillaan, kunnes on aivan pakko nousta ylös. Sängystä ylös kampeaminen voi kuitenkin tapahtua tavallista hauskemmalla tavalla, kuten kumppanin kanssa tyynysotailemalla tai puolikuoliaaksi kutittelemalla.

Aamu alkaa aamupalalla, mutta sunnuntaiaamu alkaa superaamupalalla, johon kuuluu pekonia, kananmunia, tuoreita sämpylöitä, vastapuristettua mehua ja herkullista kahvia. Mikäli ei halua valmistaa aamupalaa itse, kannattaa suunnata kulku kohti hotellien tarjoamaa aamupalapöytää tai lähellä olevaa kahvilaa.

Sunnuntai on oiva päivä heräteostoksille joko kaupoissa kiertelyn lomassa tai netissä seikkaillen. Vapaapäivää voi viettää elokuvissa tai kotisohvalla elokuvamaratonin merkeissä. Parasta sunnuntaipuuhaa on kuitenkin armoton rakasteleminen. Mielihyvähormonitulvan avulla jaksaa helposti seuraavan työviikon – ennen kuin on taas sunnuntai.