Vuokralainen häädettiin – kuvottava yllätys odotti vuokraisäntää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Melbournessa sijaitsevasta kimppakämpästä häädetty vuokralainen on kostanut vuokraisännälleen kuvottavalla tavalla. Mies oli nimittäin jättänyt taakseen 200 pulloa, jotka olivat täynnä virtsaa.

Asunnon omistaja Rohan James on ollut löydöstä järkyttynyt. Hän kertoi Mirror-lehdelle, että vuokralainen on asunut huoneessa vuodesta 2013 lähtien. Viime kuukausina mies ei ollut kuitenkaan maksanut vuokraansa, joten hän sai häädön.

Vuokralainen jätti valtavan sotkun taakseen. James epäilee, ettei mies ollut koskaan siivonnut huonetta tai vienyt roskia tai ruoantähteitä ulos. Vuokralainen oli myös selvästi välttänyt vessassa käymistä ja hän oli tehnyt tarpeensa puolentoista litran pulloihin, Metro uutisoi.

Vuokraisännän kauhuksi huoneesta löytyi myös käytettyjä kondomeja ja penispumppu. Mies kertoi olevansa tilanteesta niin traumatisoitunut, ettei hän tiedä voiko hän enää ikinä luottaa vuokralaisiinsa.