Cheekin massiivinen Alpha Omega huipentui Helsingissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin artisti Cheek lopetti viikonloppuna pitkän stadionkiertueensa Helsinkiin. Loppuunmyyty Alpha Omega -kiertue on kokoluokaltaan suurin mitä Suomessa on koskaan tehty. Cheek on suunnitellut kiertuetta toukokuusta 2015 saakka.

Kiertueen keikoille myytiin yhteensä peräti 75.000 lippua. Massiivisen kiertuetekniikan ylläpitämiseen jokaisessa hallissa ei ollut riittävästi sähköä, jolloin kiertuetta varten piti paikalle tuoda oma generaattori.

– Tämän kokoinen kiertue vaatii paljon mielikuvitusta ja vaivannäköä. Halusin antaa enemmän ja keksiä taas uuden Alpha Omega -tunnelman mukaisen kulman show’hun, Jare tiivistää.

Konsertin runkona toimi viiteen osaan jaettu fiktiivinen Alpha Omega kiertue-elokuva. Rooleissa nähtiin Jaren itsensä lisäksi muun muassa Samuli Edelman, Juha Veijonen, Anniina Puonti, Markku Toikka, Jasmin Voutilainen ja Sampo Sarkola. Lyhytelokuvan on ohjannut Hannu Aukia. Käsikirjoituksen ovat tehneet Jare ja Aukia.

Cheek Helsingissä, Kuva: Jussi Eerola Photography
Cheek Helsingissä, Kuva: Jussi Eerola Photography
Cheek Helsingissä, Kuva: Jussi Eerola Photography
Cheek Helsingissä, Kuva: Jussi Eerola Photography
Cheek Helsingissä, Kuva: Jussi Eerola Photography
Cheek Helsingissä, Kuva: Jussi Eerola Photography